Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

10/26/2015

Fricandó de vedella amb bolets

Fricandó de vedella amb bolets




Ingredients per a 4 persones: 

• 1 kg de vedella tallada a bistecs (llata) 
• 100 g de bolets (moixernons, rovellons petits, ceps, rossinyols, etc.) 
• 3 cebes 
• 2 tomàquets 
• 1 pastanaga 
• 1 branqueta de farigola 
• 1 branqueta de sajolida 
• 1 branqueta de julivert 
• 1 got de vi ranci 
• farina 
• aigua 
• sal 
• pebre negre 
• oli d’oliva extra verge

Preparació:
Netegeu els bolets. Salteu-los amb una mica d’oli i reserveu-los. Salpebreu, enfarineu i fregiu els bistecs amb oli. Reserveu-los. En el mateix oli, sofregiu-hi les verdures pelades i tallades a daus mitjans. A mitja cocció, afegiu-hi les herbes, i quan estigui ben escalfat afegiu-hi el vi ranci i ho deixeu reduir. Tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès. Poseu la salsa resultant en una cassola amb aigua. Després, afegiu-hi la carn i poseu-ho al foc fins que la carn sigui cuita i tendra. Al final, poseu-hi els bolets i deixeu-ho acabar de coure i rectifiqueu-ho de sal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario