Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

6/05/2014

Show Cooking a deu mans Slow Food 3/06/2014


Plats plens de vitalitat cuinats a deu mans pels restaurants
Km0-Slow Food en el marc de la “Setmana Bio”

- Més de trenta persones participen a la sessió de cuina en viu que el dimarts 3 de juny van oferir cinc restaurants Km0-Slow Food de Catalunya.
- 5 cuiners de restaurants catalans cuinen productes ecològics i de l’Arca del Gust.
- Els productes ecològics i de proximitat han estat els protagonistes de l’acte.

La Coordinadora Km0-Slow Food va organitzar el passat dimarts 3 de juny a les 12.00h “Cuinant a deu mans Showcooking Slow Food per la “Setmana Bio”. En l’acte, cinc cuiners Km0-Slow
Food van mostrar les seves arts cuinant productes ecològics de proximitat i de l’Arca del gust d’Slow Food.



L’acte està inclòs dins el programa de la “Setmana Bio” la qual es celebra del 30 de maig al 8 de juny, i ha comptat amb la presencia de Marià Morera, director dels Serveis Territorials a
Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.



Un total de trenta-sis persones representants de premsa i bloggers han estat partícips de l’acte on s’han pogut tastar diferents plats, tots cuinats amb el màxim de respecte pels aliments i per les persones que els han elaborat. La proposta ha estat acompanyada d’uns vins ecològics excel·lents, de les comarques del Priorat i Montsant. Els restaurants i els plats que han cuinat han estat els següents:

Martí Rosàs, Restaurant Ca la Maria (Llagostera): Timbalet de pastanaga amb formatge emporità de Mas Marcè amb tàperes de Ballobar.


Enric Milà, Restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer): Tàrtar de vedella de Cal Tomàs amb amanida de primavera.




Jordi Gómez, Restaurant Cal Blasi (Berga): Espelta petita amb ovella Ripollesa* de Cal Pauet.


Xavier Fabra, Restaurant Quintaforca (Casafort, Nulles): Fesols del Ganxet* de Gallecs, els tres estats d’una cocció.


Carme Clotet, Restaurant Niu Nou (Bagà): Pastís de mató del Pujol Orra, amb cireres.


Productors col·laboradors:
Mas Mercè: Siurana d’Empordà (Empordà)
Cal Pauet L’Espunyola (Berguedà)
Pujol Orra: Les Lloses (Ripollès)
Gallecs: Mollet del Vallès (Vallès)
Cal Tomàs: La Pobla de Segur (Pallars Jussà),
Bodevici de Barcelona (Barcelonès)
Pa d’en Pitus de Vilada (Berguedà).



Els cellers:
Rosa la Guapa (Montsant)

Lo Mur (Montsant)

Solà Clàssic (DOQPriorat).


Contacte Restaurants 

Restaurant Cal Blasi 
www.calblasi.eu
acalblasi@gmail.com
Twiter:@calblasi
Instagram:@calblasi
https://www.facebook.com/acalblasi

Restaurant Ca la Maria 
www.restaurantcalamaria.cat
restcalamaria@gmail.com
Twitter:@Restcalamaria
Instagram:@calamaria
https://facebook.com/restaurantcalamaria

Restaurant Niu Nou 
www.niunou.com
info@niunou.com
niunou.blogspot.com
hotelniudescans.blogspot.com
Instagram.com/niunou
facebook.com/restaurantniunou
twitter.com/niunoucom

Restaurant Quinta Forca 
www.quintaforca.cat
Instagram:@quintaforca
Twitter:@xavi_fabra
quintaforca@gmail.com

Restaurant El Dien 
www.eldien.com
eldien@eldien.com
Twitter:@eldien_rst
Instagram:@enriceldien
http://facebook.com/EnricMilla

No hay comentarios:

Publicar un comentario