Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

5/29/2014

SHOWCOOKING SLOW FOOD - SETMANA BIO



Els restaurants Km0-Slow Food mostren la seva essència cuinant a deu mans per la “Setmana Bio”
-       El proper dimarts 3 de juny a les 12.00h a l’Espai BIOSA: “Cuinant a deu mans Showcooking Slow Food per la “Setmana Bio”.
-       L’acte està dirigit al periodistes, premsa i bloggers especialistes en gastronomia.
-       5 cuiners de restaurants catalans cuinen productes ecològics i de l’Arca del Gust.
-       5 productors d’arreu de Catalunya participen en l’acte de promoció.



La Coordinadora Km0-Slow Food us convida el proper dimarts 3 de juny a les 12.00h “Cuinant a deu mans Showcooking Slow Food per la “Setmana Bio”. En l’acte, cinc cuiners Km0-Slow Food, cuinaran productes de l’Arca del gust d’Slow Food, i ens explicaran els secrets d’aquests productes i la seva cuina.
Aquesta acció és gratuïta i està dirigida sobretot a periodistes, premsa i bloggers especialitzats en gastronomia.

La Coordinadora Km0-Slow vol acostar la tasca de tots els restaurants i productors Km0 catalans a la ciutadania. Una de les estratègies per arribar-hi és que els mitjans en facin ressò.
Aquest acte s’inclou dins el programa de la “Setmana Bio” la qual es celebra del 30 de maig al 8 de juny. La "Setmana Bio per l’alimentació ecològica" és una iniciativa del sector ecològic català per tal d’agrupar actuacions amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques, i difondre-les i promocionar-les conjuntament.



El showcooking es desenvoluparà al restaurant Km0-Slow Food: l’Espai BOISA (Passatge de Lluís Pellicer, 8, de Barcelona).

Cuiners convidats:

- Martí Rosàs, Restaurant Ca la Maria (Llagostera): Timbalet de pastanaga amb formatge emporità de Mas Marcè.
- Enric Milà, Restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer): Tàrtar de vedella de Cal Tomàs amb amanida de primavera.
- Jordi Gómez, Restaurant Cal Blasi (Berga):  Espelta petita de Cal Pauet amb ovella Ripollesa*.
- Xavier Fabra, Restaurant Quintaforca (Casafort, Nulles): Fesols del Ganxet* de Gallecs, els tres estats d’una cocció.
- Carme Clotet, Restaurant Niu Nou (Bagà): Pastís de mató del Pujol Orra, amb cireres.
* Productes Arca del Gust: Ovella Ripollesa i Fesols del Ganxet
Productors col·laboradors:
- Mas Mercè: Siurana d’Empordà (Empordà); Cal Pauet:L’Espunyola (Berguedà); Pujol Orra: Les Lloses (Ripollès); Gallecs: Mollet del Vallès (Vallès) i Cal Tomàs: La Pobla de Segur (Pallars Jussà)



Més informació sobre la setmana Bio:
 http://pae.gencat.cat/ca/dar_agenda_activitats_nova/140603_SlowFoodKm0_Cuinant8mans

No hay comentarios:

Publicar un comentario