Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

5/20/2014

GRUIT Cervesa Belga sense Lupol



 

Ens trobem davant d’una cervesa de color blanc amb matisos groguencs, molt tèrbola i amb una gran capacitat de retenir escuma, que és d´una tonalitat blanc trencat Es una cervesa molt subtil en aromes. No trobem el clàssic aroma a plàtan que apareix en una cervesa de blat, però ens sorprèn amb alguna nota terrosa seguida d´aromes de llima i pètals de rosa. El blat ressalta en boca amb sabors de caràcter àcid, concretament de llimona, acompanyats d’un carbònic de bombolla fina. El final en boca d’aquesta cervesa és sec i sense amargor perceptible. 




És una cervesa de color groc intens, tèrbola, amb gran capacitat per fer escuma de color blanc molt cremosa i de bombolla mitjana.Pot semblar una cervesa suau i delicada però tan sols ho és a primer cop d’ull. Si la prenem molt freda és menys fragant, però a la temperatura idònea, els aromes a cereal fresc i coriandre apareixen. Al final, una subtil nota de mineralitat es barrega amb un lleuguer toc de pastisseria i mel.En boca no es queda enrera, té una lleugera acidesa en punta de llengua que la fa molt fresca. En el regust final podem trobar un amargor lleugerament resinós i notes d’espècies com el pebre.




Aquí tenim una cervesa de color ambarí fosc, totalment cristal.lina i brillant. Amb una gran capa d’escuma de bombolla mitja.A l’analitzar aquesta cervesa, ens trobem que els aromes principals són de caramel i taronja. També apareixen algunes notes suaus de clau d’aroma, de fruita vermella com la cirera i de fruita dessecada. Això fa que sigui una cervesa realment fragant.En punta de llengua notarem que és una cervesa amb molta bombolla, acompanyada per un pas en boca acaramelat i un final de boca que combina la dolçor amb una sensació secant.




La Bruin és una cervesa amb un color marró-castany, tèrbola, amb una bona capa d’escuma de color ocre i de bombolla mitja.És una cervesa molt aromàtica i complexa. Encara que pel seu color podríem pensar que tindrà aromes torrats i forts, podem distinguir des de notes de toffee o caramel, fins llet i vainilla, passant també per complexes notes de pastisseria.En boca es caracteritza per ser més refrescant del que sembla. Després de que la cervesa entri amb cos en la boca, ens aporta notes dolces de caramel i de cacau molt suaus.




Fascinant cervesa de color groc-or, cristal.lina, amb gran carbonatació que li proporciona una gran quantitat d’escuma, que al moure la copa retorna amb facilitat.Aquesta cervesa és realment expressiva. Sorprèn amb la seva apariència, els aromes de canyella, regalèssia i bescuit, junt amb una lleu nota de fruita cítrica. La complexitat en el seu aroma és excel.lent.Observem que la seva entrada en boca té molt cos. En el seu pas en boca, deixa una sensació intensa de fruita caramelitzada. És una cervesa ferma i estructurada amb un final de boca llarg i saborós.

GRUIT Distribució :
Font de la Mata, 30, 08296 Castellbell i el Vilar – Barcelona  info@gruit.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario