Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

5/25/2014

CAVA BOHIGAS BRUT NATURE, dels millors segons The New York Times

El cava del celler Bohigas inclòs a la selecció Summer's Winners: 20 Wines for $20 del rotatiu americà



El prestigiós diari inclou el cava de Bohigas en un reportatge sobre els millors vins i caves de l’estiu per 20 dòlars. En un reportatge titulat“Summer’s Winners: 20 Wines por $20” (Guanyadors de l’estiu: 20 vins per 20 dòlars), el diari nord-americà afirma que el cava Bohigas Brut Nature “és lleuger i escumós, saborós i fresc, amb puresa que demana reomplir el got”, alhora que recomana el seu maridatge amb gambes i ostres.



BOHIGAS BRUT NATURE 

Varietats
Macabeo, Xarel·lo, Parellada

Color, aroma i estructura
Color groc pàlid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència.
Aroma molt fresc, destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítric i flor blanca. De fons notes especiades provinents de la criança (canyella) i galeta.
En boca és un cava estructurat, ben recollit sobre l’acidesa que tensa el conjunt d’inici a fi. La bombolla desprèn sensacions de cremositat, donant volum i suavitat a l’estructura que li confereix l’acidesa i ampliant els aromes de fruita blanca i espècies que es repeteixen en boca.
Final sec, que neteja bé, deixant una gran sensació de frescor.

Maridatge
Aperitius, “pica pica”, entrants i carns.



No hay comentarios:

Publicar un comentario