Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

11/08/2013

FIRA ORIGENS -OLOT (2)




Una norantena de productors exposen a la Fira Orígens

La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat reunirà a Olot més de 90 productors d’arreu de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears

Després de l’èxit de la primera edició, enguany l’espai firal creix un 25% i per tant, també, el nombre d’expositors. L’espai firal donarà cabuda a una acurada selecció de productes i productors de qualitat certificada que durant tot el cap de setmana també es podran
degustar.

Per un preu de 5 euros, s’entregaran 5 tiquets que es podran bescanviar per qualsevol dels productes exposats. El visitant trobarà des d’embotits artesans, dolços o olis i vinagres fins a
làctics, verdures ecològiques, carns, bolets, cerveses i vins DO, entre molts d’altres.

Pel que fa a la procedència, hi haurà expositors d’arreu del territori català. Els percentatges es reparteixen equitativament donant representació a totes les àrees geogràfiques.
A més de representants de les quatres províncies catalanes, Orígens també comptarà amb expositors de les Illes Balears i el País Valencià.

La Fira Orígens, organitzada per l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats, tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de novembre del 2013 a Olot amb un horari d’obertura al públic d’entre les 10h del matí i les 20h de la tarda.

Orígens és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes agroalimentaris de qualitat són els principals protagonistes.

A més de l’espai dedicat als expositors, la fira tornarà a tenir l’Aula de Cuina on es realitzen demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals; l’Aula de Tast on es fan els tastos i maridatges dels productes presents a la fira (ambdues gratuïtes per als visitants a la fira); i l’Aula dels Nens, l’espai dels més petits (amb un preu de2€).

Podeu consultar el llistat complet d’expositors presents a la Fira Orígens seguint aquest enllaç: http://firaorigens.cat/ca/la-fira/expositors.

Més informació a www.firaorigens.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario